Sandra Brekalo: Nećemo podcijeniti OK Maglić

Odbojkašica SOK Mostar

Sandra Brekalo: Nećemo podcijeniti OK Maglić

Pred odbojkašicama SOK Mostar je, nakon prošlotjednog poraza u Goraždu, već sutra izazov u vidu gostovanja OK Maglić iz Foče u dvorani na Bijelom Brijegu.  

Mostarke koje su odlično ušle u novu sezonu u PL i trenuno drže 4. mjesto na premijerligaškoj ljestvici igrat će protiv posljednjeplasirane ekipe u ligi i svakako je da su sutra favoritkinje protiv OK Maglić.

No jedna od najiskusnijih i najboljih odbojkašica SOK Mostar Sandra Brekalo smatra da u ovako izjednačenoj ligi podcjenjivanja jednostavno ne smije biti.

"Nakon prošlotjednog poraza od Goražda odmah su uslijedile pripreme za izuzetno važnu utakmicu protiv OK Maglić" - govori jedna od najboljih odbojkašica mostarskog kluba i nadovezuje se:

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Protiv njih nismo nikada igrale kao klub, no nekima od mojih suigračica one su dobro poznate. Budući da se u Premijer ligi može dogoditi da svatko svakoga pobijedi, ne smijemo nijednog protivnika, pa ni OK Maglić nimalo podcijeniti, no svjesni smo naših kvaliteta i prednosti. Dobro smo trenirale, atmosfera je odlična te znamo da bi nam ova pobjeda dala novu dozu elana pred novi krug natjecanja",

"Ovim putem pozvala bih sve ljubitelje odbojke i mostarskog sporta da nas dođu podržati u subotu, 16.11. u 16:30 u dvorani Bijelom Brijegu, te da nam budu pratnja i podrška ka novoj pobjedi" - rekla je Sandra Brekalo uoči utakmice SOK Mostar - OK Maglić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi