SOK Mostar protiv OK Kula Gradačac došao do četvrte pobjede u Premijer Ligi
Mostarke su ne tako lako došle do četvrte pobjede u Premijer ligi

Velika borba viđena u drugom i trećem setu

SOK Mostar protiv OK Kula Gradačac došao do četvrte pobjede u Premijer Ligi

Povratnice u Premijer Ligu BiH odbojkašice SOK Mostar večeras su na svom parketu u dvorani Bijeli Brijeg slavile protiv ekipe OK Kula Gradačac rezultatom 3:0 u setovima (25:15, 31:29, 25:19).

Nisu ipak domaće odbojkašice tako lako došle do četvrte pobjede u elitnom društvu domaće odbojke. 

Nakon dominacije u prvom setu očekivalo se da Mostarske mirno i rutinski završe ovaj meč, no na kraju je malo nedostajalo da drugi set ode u ruke mlade momčadi iz Gradačca koja je imala dvije set lopte, no malo neiskustvo, malo sreća, te kvalitetni poeni "Sokica" onemogućili su da se ovaj meč zakomplicira. 

Nije ni u trećem setu nedostajalo borbe no ipak nešto lakše nego su to učinile u drugom odbojkašice SOK Mostar dolaze do trećeg seta i do četvrte pobjede u šest kola u povratničkoj sezoni u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi