Sloboda se namučila protiv HE na Drini
Sloboda je nakon preokreta upisala pobjedu

Dosta uzbuđenja u meču 8. kola Premijer lige BiH za odbojkašice

Sloboda se namučila protiv HE na Drini

E. Dindić, foto: E. Dindić

Gošće povele u Malom Mejdanu, no na kraju su se Tuzlanke radovale.

Zanimljiv meč pun preokreta i uzbuđenja večeras su nam u Malom Mejdanu priredile odbojkašice Slobode i HE na Drini. Na kraju, ovaj susret 8. kola Premijer lige BiH ipak je pripao domaćem sastavu.

Prvi set su dobile gošće rezultatom 19:25, no Tuzlanke nakon drame ipak dolaze do poravnanja. Drugi set su dobile tijesnim rezultatom 25:22.

U trećem setu Sloboda je furiozna i lakše od očekivanog dolazi do preokreta i vodstva u setovima 2:1 (25:09). Domaća publika pomislila je da će se situacija na parketu Mejdana slično razvijati i u četvrtom setu, no odbojkašice HE na Drini nisu dijelile njihovo mišljenje.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

U uzvudljivom periodu pružile su žestok otpor, no na kraju su ipak poklekle. Sloboda slavi rezultatom 25:22 za konačan trijumf 3:1 u setovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi