Smeč putuje oslabljen u Banjaluku
Prvi libero ekipe najverovatnije propustiće gostovanje u Banja Luci

Lukavčanke pred važan susret ostale bez prvog libera

Smeč putuje oslabljen u Banjaluku

E. Dindić

Nakon nešto lošijeg dijela sezone, odbojkašice Smeča iz Lukavca igraju kao preporođene.Istini za volju imale su i težak raspored. U posljednjem kolu savladale su na svom parketu ekipu Jahorine rezultatom 3:1 u setovima.

Međutim, mrlja na ovu potpuno zasluženu pobjedu ekipe Smeča nad Jahorinom ostaće povreda prvog libera domaćeg tima. Amra Džambić zadobila je nezgodnu povredu u predjelu leđa u prvom setu, te ostatak utakmice provela je na klupi.

Drugi libero tima iz Lukavca je odigrala ostatak susreta, ali to nije pretjerano uticalo na konačan rezultat susreta.

Prema prvim prognozama Džambićka bi mogla da propusti sljedeće gostovanje Smeča u Banjaluci, kod ekipe BL Volley, te će  trener Dragan Moćić biti na mukama pred iduće kolo.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

Ako nastave sa dobrim igrama ekipa iz Lukavca mogla bi ovu polusezonu završiti na visokom četvrtom mjestu, što bi bio veliki uspjeh s obzirom da im je ovo prva sezona u najjačem rangu bh. odbojke.

Top Komentari

ja224
Dragan Mocic je novi trener
0 1
Tarik Ibrisevic
Pa dobro novinaru ko sad vodi taj jebeni ŽOK Smeč, Rašid Tubić ili Dragan Moćić kojeg ste najavili prošlo kolo kao novog trenera ekipe iz Lukavca?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi