SOK Mostar poražen od ŽOK Jahorina
Mostarke neočekivano poražene kod kuće

Iznenađujući poraz domaćih odbojkašica

SOK Mostar poražen od ŽOK Jahorina

Odbojkašice SOK Mostar su u svojoj dvorani poražene od ekipe ŽOK Jahorina rezultatom 3:0 po setovima (24:26, 22:25, 20:25) i tako produžile negativnu seriju. 

Pomalo neočekivano poražene su domaće igračice no ne i nezasluženo jer su 'Sokice' griješile više nego što je to uobičajeno. Gošće su u prvom setu povele s čak 14:6 da bi Mostarke došle na 21:20 i u situaciju da dobiju prvi set no vlastite pogreške koštale su ih tog dijela igre.

Nije drukčiji bio ni nastavak. Velika patnja s prijemom te plasiranjem servisa opet su obilježili igru Mostarki koje su unatoč svemu opet bile u prilici da dobiju set jer su imale prednost od 21:19, no do kraja opet uspijevaju osvojiti samo jedan poen i po istom receptu gube i ovaj dio igre.

Pisati o trećem setu bilo bi ponavljanje priče iz prethodnih dijelova igre.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

SOK Mostar bio je večeras debelo ispod svojih mogućnosti a kao plod svega stigao je neočekivani poraz od ekipe koju su Sokice pobijedile u prvom dijelu prvenstva. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi