Tempo naredna prepreka za odbojkaše Bosne: "Favoriti smo i očekujemo pobjedu"

Utakmica se igra u utorak s početkom u 18:30

Tempo naredna prepreka za odbojkaše Bosne: "Favoriti smo i očekujemo pobjedu"

A. Čaušević

Nakon gostujuće pobjede u prošlom kolu nad ekipom OK Borac u Banja Luci naredna prepreka za odbojkaše OK Bosna bit će OK Tempo iz Brčkog. 

Trener sarajevskih odbojkaša Kenan Gluhić je u razgovoru za SportSport.ba rekao da od osvojih momaka očekuje da opravdaju ulogu favorita.

"Jako dobro smo odigrali utakmicu u Banja Luci, tako da u dobrom raspoloženju dočekujemo ekipu Tempa. Smatram da smo favoriti u sutrašnjoj utakmici i očekujem da moji momci dobro odrade posao", rekao je Gluhac te dodao:

"Pobjeda nam donosi jako mnogo u nastavku sezone i u ime kluba pozivam sve naše navijače, ljubitelje odbojke da dođu u što većem broju i pomognu našim odbojkašima".

Kapiten OK Bosna Amar Fatić je izjavio da je ekipa spremna i motivisana te da u meč ulazi s jasnom namjerom da se ostvari nova pobjeda.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

"Sutra imamo jasan cilj i želimo pobjedom ovjeriti bodove iz prošlog kola. U ekipi imamo iskusne igrače, prekaljene asove bh. odbojke, s obzirom da je liga prilično ujednačena, očekujemo pobjedu u sutrašnjem meču. Nakon toga, rasterećeni idemo u Bijeljinu na gostovanje ekipi Radnika."

Meč OK Bosna - OK Tempo igra se u utorak u dvorani Skenderija s početkom u 18:30.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi