A Srpkinja kao "ledena kraljica": Turkinja jednim potezom sve izludila, teško je ostati ravnodušan

Scena sa utakmice Eurolige

A Srpkinja kao "ledena kraljica": Turkinja jednim potezom sve izludila, teško je ostati ravnodušan

A. Čaušević

Turska je zemlja gdje je ženska odbojka izuzetno popularan sport. Turci imaju jednu od najboljih ženskih reprezentacija svijeta uz nekoliko odbojkašica koje su istinske sprotske zvijezde u toj zemlji. Među njima je sigurno i 26-godišnja Hande Baladin. 

Šarmantna Baladin je trenutno članica ekipe Eczacibası Dynavit koja je među najboljim na svijetu, a njena saigračica je i Tijana Bošković, Sprkinja rođena u Hercegovini.

Baladin i Bošković su meč Eurolige posmatrale zajedno sa saigračimca Alexom Gray i Jovanom Stevanović te su u nekoliko navrata skrenule pažnju režisera.

Slavne odbojkašice su snimljene u samom finišu meča kako prate uzbudljivu završnicu, a Baladin je šarmirala sve koji su gledali meč u prijenosu.

Kada je shvatila da je snimaju, Turkinja je pogledala u kameru te se slatko nasmijala i rijetki su oni koji su ostali imuni na njenu reakciju.

Oglasi

Bošković koja je sjedila pored nje je bila poput "ledene kraljice", te uopšte nije obraćala pažnju na to što je u krupnom planu.

Blagi osmijeh se mogao vidjeti i kod Kanađanske Gray, dok je plakovosa Stevanović grickala usne i bila je fokusirana na parket.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C24eiqsMgZK/[/instagram]

Inače, meč u Sinan Erdem areni pred 12.000 gledatelja je bio poprilično zanimljiv, a na kraju je Efes pobijedio Milano 79:73.

Treba istaći da su Baladin i Bošković velike prijateljice, a čak je Sprkinja i naučila tursku odbojkašicu da pjeva pjesme koje su izuzetno popularne na Balkanu.

Tako je nedavno nedavno Baladin sve oduševila izvedbom hita "Ja sam odlično" od mlade muzičke zvijezde Aleksandre Prijović.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Jedna je vlasnik traktora a turkinja ga nema!
1 1
user1677022813
Ebo li vas srpkinja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi