14

Komentari (14)

NKZ1922
Glavu gore cure. Vise srece drugi put. Stvarno je steta sto ovaj portal uopste ne pokriva zensku odbojku, tako da o njoj citamo samo kad su u pitanju historijske tekme ili finala kupova (i to, ako...)
AMKO
Plasimo se svog uspjeha u svakom sportu
Medo-Brundo
nasa 2 i 14 ufff mila majko
Benjamingst
Odem na Forum da procitam nesto pametno o sportu kad tamo o Cetnicima, Ustasama.... ismijavanje BiH... ovaj ss ba polako ali sigurno gubi posjetioce... niko nevodi racuna sta se pise.
rajvosa46
Ovako u svakom sportu... dodjemo do izvora ne znamo se napit...
Benjamingst
Treba nam dobar psiholog u ovakvim utakmicama... blizu si EP-a kuci igras, pobjedis te iste Rumunke 3:2 na njihovom terenu a kuci sve upropastis.
arca
to je taj nas mentalitet....curama sve najbolje valjda ce za 2 god bit vise uspjeha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.