UOK BL Volley odnio bodove iz Lukavca
Odbojkašice iz Banja Luke nose puni plijen iz Lukavca

Domaće odbojkašice nisu mogle parirati razigranim gošćama

UOK BL Volley odnio bodove iz Lukavca

E. Dindić

Sinoć je odigrana prva utakmica četvrtfinala play-offa za odbojkašice između  Smeča i  BL Volleya. Na kraju pobjedu su odnijele odbojkašice iz Banja Luke rezultatom 1:3 u setovima (18:25, 30:28, 10:25, 15:25). 

Gošće iz Banja Luke odlično su otvorile ovaj susret i prvi set dobijaju bez većih problema rezultatom 25:18. Drugi set je bio maratonski igrao se poen za poen, te na kraju pripada domaćim odbojkašicama rezultatom 30:28.

U trećem i četvrtom setu, potpuna dominacija BL Volleya koji sa 25:10, te 25:15 osvaja iduća dva seta te na kraju slave pobjedu rezultatom 3:1 u setovima.

Sigurno važna pobjeda za gošće, koje će za sedam dana tražiti pobjedu pred svojim navijačima i u dvije utakmice pokušati plasirati se u dalji tok takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti