25

Komentari (25)

Baco
Treba da prvo priznate Genocid ,da se ogradite od faśizma i onda ce te biti uredni...
Mackintosh
Ljudi imaju, doduse u okolici, klub koji je u F4 ABA lige i koji ce sljedece sezone igrat ULEB EuroCup. Teoretski mogu se dokopat i ULEB EuroLeague, ali je to nerealno jos uvijek. KK Borac se bori za ABA 1. To ima ozbiljnu kvalitetu. A ovo fudbal, rukomet, odbojka promuckaj i prospi, to je na medjunarodnoj razini nekonkurentno.
Hulk
Ponos Banjaluke
Zulfikar
Bilo kako bilo ipak ste leglo gencidasa koji kada su god u prilici slave ratne zlocince i siledzije. Genocidasi i njihova smrdska republika su tumor koji je neophodno odstraniti u sto kracem periodu.
Baco
Namjestene lige u svemu,sve ste kupili zahvaljujuci Srbiji i Mtelu .Sta vam to znaci ako nemate sluha za ljudskost e tu ste na ljestvici na dnu.Ucestovat u Genocidu i isti podrzavat je poraz kao naroda....
kibicer
Jel moze i jedna tema da se ne spominje genocid...kakve veze imaju djeca sa ratom, nisu bili ni rođeni kad je bio rat...kakve veze imaju gradjani BL sa izjavama politicar!? Sta ti ustvari znas o BL , nista! Ali jedno je sigurno , imas veliki kompleks!
castrum
Uvijek se javi neki idiot i u sport umiješa genocid, Srebrenicu,Jasenovac ili Vukovar. Pa dokle više tih idiota???!!!
VIP
FKrupa je takođe na teritoriji grada Banja Luka i finansira se iz budžeta grada. Ovaj tekst može poslužiti zatucanim paćenicima da spoznaju zašto je BORAC velikan a Banjaluka metropola u odnosu na sve ostale u BiH kad je sport u pitanju. Borac je osvajao prvenstva i kup BiH i u fudbalu, košarci, rukometu... Važno je reći i Vaterpolo klub Borac koji se takmiči u ligi Srbije jer ovde nema s kim igrati. Neuim i Sarajevo samo imaju klubove. Kuglaši su prvaci. Banjaluka ima više olimpijskih medalja od bilo kojeg grada u BiH pa svi zajedno pa x2. Banjaluka je bila i ostala centar. To što se ovi zatucani ruralci sad nešto iščuđavaju i vrijeđaju to govori o njima. Politika je u Laktašima koji su praktično dio Banjaluke pa eto jedna Igokea igra tamo. Kad se samo sjetim derbija Borac Igokea u Boriku to je bilo u domenu Zvezda Partizan u Pioniru. Ludnica.
b1l1
KMF Policajac - Premijer futsal liga BiH
bk123
Sve je to super al to je političko napumpavanje koje će brzo ispuhati...jer nerealno je da kod nas jedan grad to može sve financirati...umjetno napuhavanje i booom. Nije realno i nije izvedivo u našim financijskim okvirima
Laola
Pa jeste ako pametno odradis, ako das svakome po malo propasce. Medjutim ako izdvojis one koji ganjaju titulu a oni tu da opstanu drugi njima manje das, moze se lijepo ukombinovati.
VIP
Nije ti Banjaluka grad koji uspijehe u sportu niže od poslije rata. To je kontinuitet. Aj Velikan!!!
Uranija
U Banjaluci je jedino podvig bio osvajanje kupa SFRJ u fudbalu i to kao drugoligaši... i rukometni klub svakako... sve ostalo su klubovi koji učestvuju i ništa više
kibicer
@Uranija prvaci evrope u rukometu...
VIP
@Uranija Iz koje si ti palanke kad te kompleksi drmaju. Ovdje piše u BiH! A u YU je Banjaluka bila vodeća poslije Splita i Beograda. U BiH svakako najveća!
magistar
Banjaluka je centar BiH u svemu
VIP
Uvijek bila! Samo se ruralci digi nešto. **** li ih Gigović!
WOLF20
**** Vam Vico sve
kibicer
Umjesto da čestitaš omladini ti se ponašaš kao krkan...c c c..
Laola
**** tebi Vico sve sto nama psujes. Ako hoces daj mu i sestru i mater pa neka ih guzi.
WOLF20
Neka tvoje ****
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti