Ovaj dečko ima 18 godina i nešto je što nikad više nećete vidjeti u svijetu sporta

Brione Ramsey-Brooks je čudovište

Ovaj dečko ima 18 godina i nešto je što nikad više nećete vidjeti u svijetu sporta

Midhat Šljivak

Izgled određenih sportista često znaju izazvati brojne komentare na društvenim mrežama. Takav je slučaj i s momkom imena Brione Ramsey-Brooks. Ovaj igrač američkog fudbala ima 18 godina, 206 kilograma i visinu od 196 centimetara.

Brione Ramsey-Brooks momak je o kojem se priča. Ovaj 18-godišnjak koji je član Texas Christian Univerziteta (TCU) privukao je pažnju svojim izgledom jer se ovakvi tipovi sportista ne sreću česti.

Njegov izgled izazvao je brojne komentare. Razlog je sasvim jasan jer je ovaj dečko zaista ogroman.

Sa samo 18 godina dogurao je do težine od 206 kilograma. Sreća je pa ima visinu od 196 centimetara, ali u svakom slučaju izgleda ogromnu u odnosu na sve druge kolege.

Oglasi

Ne čudi stoga njegov naziv Bug Bubba Brooks, a da nije u svijetu američkog fudbala sasvim slučaju pokazuju i scene s treninga njegovog univerziteta.

Brooks je fizički zaista dominantan. Maksimalno koristi svu snagu koju posjeduje i svi su uvjereni da će izboriti mjesto u ekipi pred start nove sezone, iako je igrač prve godine

Fanovi na društvenim mrežama su zaluženi. Big Bubba je stekao veliku popularnost i apsolutno ga svi žele vidjeti u akciji ove sezone.

Tokom srednje škole koju je završio u Dallasu ovaj 18-godišnjak nije bio previše interesantan skautima i na koledžu je zavrđio kao igrač s tri zvjezdice.

Ipak, nakon što su na TCU vidjeli kakvu snagu posjeduje i šta može, odlučili su mu ponuditi školarinu i ostaje nam da vidimo hoće li se uspjeti nametnuti trenru ovog univerziteta.

Momak je zaista nevjerovatan i o njemu će se još čuti.

Top Komentari

makelele
Ovaj ko naš hamdija ramulj, samo malo veći i tamniji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi