Kad se bogatašice iznerviraju na utakmici dolazi do potpunog haosa

Brutalan obračun u loži

Kad se bogatašice iznerviraju na utakmici dolazi do potpunog haosa

M. Šljivak

Nevjerovatne scene viđene su u srijedu uvečera na utakmici velikih bejbzol rivala iz Chicaga. Cubsi i White Soxi su se našli na terenu, a na tribinama gdje su vlasnici skupih karata nastao je haos među djevojkama koje su došle na utakmicu.

Duel Chicago Cubsa i Chicago White Soxa donio je ozbiljnu tuču na tribinama. Ovog puta se zakuhalo među bogatašima u VIP loži.

Nekoliko žena snimljeno je u žestokom obračunu. Padali su teški udaraci, a zatim je došlo i do obračuna dvojice muškaraca nekoliko sjedišta do njih.

Nekom od bogataša definitivno nešto nije sjelo po volji. Ove žene nisu se štedjele kako bi dokazale da su one u pravu i nastao je haos.

"Sve se desilo u separeu do nas. Večerali smo, a zatim imali show uživo", govori jedan od svjedoka događaja na tribinama.

Oglasi

Ne zna se još uvijek tačan razlog zbog kojeg je nastao haos na tribinama, ali sve je definitivno bilo veoma žestoko.

Policija u ovom slučaju nije reagovala i barem za sada nisu najavljene nikakve tužbe.

Na terenu su Cubsi u ovom meču bili bolji. Slavili su sa 10-7, a trijumfovali su i noć prije kada su bili bolji sa 7-3 od svog gradskog rivala.

Ipak, kompletna utakmica je pala u sjenu ovih nevjerovatnih dešavanja na tribinama.

Tuče na bejzbol utakmicama nisu nikakva novost. Međutim, prava je rijetkost da se dešavaju u VIP ložama, gdje ipak ne može bilo ko doći.

Ovog puta se ispostavilo da većina ovih osoba nisu za VIP mjesta i definitivno će Cubsi morati reagovati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi