Novak Đoković i Milorad Dodik zajedno na svadbi šampiona

Negdje u Istočnom Sarajevu

Novak Đoković i Milorad Dodik zajedno na svadbi šampiona

E. Škorić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković prisustvuje svadbi džudiste Nemanje Majdova.

Svadba se održava na nekoj od lokacija u ističnom Sarajevu, a na Twitteru nalogu SNSD-a objavljena je fotografija Đokovića u društvu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika te njegovog sina Igora.

U opisu fotografije se navodi da se oni nalaze na svadbi "šampiona" Nemanje Majdova.

Podsjetimo da je Novak u petak došao u Sarajevo, a danas se u popodnevnim satima uputio prema centru grada, a onda je otišao u Visoko kako bi još jednom obišao Bosansku piramidu sunca u društvu svoje djece Stefana i Tare.

Đoković je, što se vidi na ekskluzivnom snimku Klix.ba portala, zapjevao "Romaniju" od Halida Bešlića zajedno s Dodikom i mladoženjom.

Top Komentari

davide.azzurri
Tako je Nole. Vole te tvoji vjerni bosnjani i opet ce svrsavati na tvoje pobjede
14 3
Uranija
Ne vidim problem da se teniski svjetski broj 1 slika sa amaterskim pjevačem i njegovim sinom, vjerovatno da se slikao sa svima koji su to htjeli na svadbi
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi