7

Komentari (7)

Handofsibir
Ocito neki smatraju da ako ne mogu biti igraci, smjena generacije, oni bi trebali biti ti koji ce je napraviti tj. biti novi selektor. Jer neki mjesto gube, samo je u smjeni generacije selektor trebao biti siguran, a ispostavi se suprotno.
Matic
Kao i sve ostalo sto nas Bosance i Hercegovce cini ponosnima i sretnima, i ovaj nas najveci ponos unistice gamad koja se zove domaci politicari.
Uranija
Ovo priča o onom Delaliću što sa Asimom vedri i oblači po kantonu
E.Car
Čovjek je 100% u pravu!!!!
Mig_Mig
Hahaha,vidi ovih prodanih budala. Hajde i vase je odprdilo.
user1629380121
Mig_Mig
Zasto je sranje? I jedan i drugi od drzave uzimaju sakom i kapom od 1998. Sad kad rezultati polako izostaju para manje, pocinju da se svadjaju jer nema mjesta za obojicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.