Jedan od najbogatijih sportista prodaje svoje "utočište" za 300.000 dolara

Paprena cijena

Jedan od najbogatijih sportista prodaje svoje "utočište" za 300.000 dolara

A. Čaušević

Iako možda nisu toliko popularni na evropskom tlu i ostatku svijeta igrači američkog fudbala su sigurno među najplaćenijim i najbogatijim na svijetu. 

Tom Brady koji slovi za najboljeg quarterbacka NFL-a će od sljedeće sezone igrati za Tampa Bay Buccaneerse, a iz Bostona u Floridu će odseliti bez voljenog Cadillac Escalade ESV Edition 2017 vozila.

Jedan od najbogatijih sportista današnjice je odlučio da svoje sanitetsko vozilo proda za 300.000 dolara. Cijena je manja za 50.000 dolara nego kada ga je kupio.

"Odvojiti se od mog Cadillaca neće biti lako. Od prvog dana je postao moje utočište od vanjske buke. Ponosan sam kako sam g uredio, od ivice sjedala do boje tepila", objasnio je Brady.

"ESV mi je omogućio da malo slobodnog vremena provedem s porodicom. Zahvaljujući njemu moja produktivnost se povećala i smanjio je se stres", poručio je Brady.

Inače, oglas o prodaji luksuznog vozila objavljen je na stranici Becker Automative Design.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti