Lana Pudar po nove medalje ide u Dohu

Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima

Lana Pudar po nove medalje ide u Dohu

S. Mlaćo

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar uskoro kreće u nove izazove.

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar uskoro kreće u nove izazove.

Naime, Lana će nastupati na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Dohi koje traje od 02.do 18. februara, te će tako predstavljati našu zemlju.

Ova sjajna Mostarka će nastupati u disciplinama 100 metara delfin i 200 metara delfin. Prvi nastup Lana će imati u nedjelju 11. februara od 07:30 sati.

Radi se o kvalifikacijama discipline 100 metara delfin.

Polufinale je zakazano istog dana od 17 sati, a finale je u ponedjeljak od 17 sati, te se nadamo da ćemo u finalu pratiti i našu Lanu.

Već u srijedu 14. februara Lana će nastupati u kvalifikacijama u discplini 200 metara delfin, a isti dan polufinalna utrka je od 17 sati.

Finale u ovoj disciplini je 15. februara od 17 sati.

Svi se nadamo da će nas Lana po ko zna koji put obradovati i donijeti nove uspjehe za našu domovinu.

Nedavno je Lana proglašena za najbolju sportašicu naše zemlje u prošloj godini. Sasvim zasluženo, a nadamo se da će rođenoj Mostarki i 2024. godina donijeti mnogo uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi