9

Komentari (9)

Gvardijan
Veliko H V A L A onoj divnoj gospodji i ovim divnim ljudima sto su uz minimalne uslove i sav Lanin talenat,volju zelju i trud spremili Lanu za ovako velike rezultate. B R A V O i H V A L A dobri ljudi.Zivi i zdravi bili zajedno sa nasom Princezom Lanom jos sto godina.
Gvardijan
Naravno veliko H V A L A i Laninoj porodici koje se ,to znam odrekla mnogo cega da bi Lana imala sve sto treba.Znam da su sada najponosniji roditelji na svijetu ali neka znaju da smo i mi svi ponosni sto imamo jednu Lanu i njenu porodicu.
isko87
Covicu Bakiru Dodice majmuni jedni neotesani.Ovo djete je sve ujedinilo sto vi nikad necete moci za zivot svoj jadni.Izadjite sva 3 dajte djetetu podrsku(a znam da necete) Cjela Bosna i svijet su stali iza ove curice vas 3 sutite gnjide jedne.Dajte morala ovom djetetu kretencine jedne neotesane
zilan66
Mislim da je ovim istrosenim politicarima zadnjih 50 metara u ovom mandatu i da nece stici do cilja.do cilja idu lana,njena porodica ovi hrabri treneri i svi oni koji nisu optereceni glupostima.vratiti vjere u vjerske objekte,politiku u institucije,mlade nazad u bih i eto uspjeha .pozdrav za sve dobre ljude ma koje vjere,nacionalnosti,drzavnosti bili.
King_Kenny
@zilan66 ...objasni to Srbima i Hrvatima koji od 92.pokusavaju rasturiti i podijeliti ovu zemlju pa da nam potece med i mlijeko...sve dok oni navijaju za susjedne zemlje i rade za njihove interese,a ne za BiH,od napretka nema nista...sve dok ti je Zrinjski " hrvatski" klub i dok je na njemu sahovnica,situacija ce ti biti ovakva...
zilan66
Kingu neka oni nose svoja obiljezja,imaju pravo i to postujem.ja samo kazem da nacionalizam ne donosi nikom dobro u bih.
King_Kenny
@zilan66 ...pa stani,sta je guranje prefiksa "hrvatski" u naziv fudbalskog kluba ako nije najcrnji nacionalizam?...jel ima neki "bosnjacki" fudbalski klub?...to nigdje u Europi nema,fudbalski klub sa nacionalnim prefiksom u imenu...jedino oni u svim sferama zivota zapisavaju teritoriju,od fudbalskog kluba,elektroprivrede,telekoma,pa na dalje,u svaki naziv se trpa "hrvatski"...i onda kaze sto ne navijas za Zrinjski...
zilan66
Kingu,ma nek stavi sta hoce ali nek dokaze da voli ovu zemlju,da voli zastavu ove drzave,da slusa himnu ove drzave,ali ne u njih kontra sve hrvatsko,neide to tako .pozdrav pravim bisancima i hercegovcima kojima je BiH na prvom mjestu,bez ovih nacionalista na sve tri strane .
lalinjo
Neće oni nikada shvatiti,jer dok je ovaca za šišanje biti će i vune,nažalost je to tako,na ljude nitko ne obraća pozornost,zavadi pa vladaj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti