20

Komentari (20)

Dino84
Zar medalja vec nije osigurana?Mislim da i ako izgubi polufinale nema borbe za trece mjesto vec oba porazena polufinaliste dobijaju bronzu
SamoVelezMostar
Skroz si promasio moj sine, mora pobjedit jos jednu ako izgubi polufinale da dobije bronzu medalju
Dino84
Jesi li siguran....kad si zadnji puta gledao Taekwondo?Ili vise vjerujes ovim tzv novinarima?
Qwertz1
A da napisete kad je polufinale ?
Dino84
decak
Bravo momčino, čestitke tebi, treneru i roditeljima.
user1583752673
Ti si za mene vec pobjedio! Stidite se sport. sport. ba sto tek sad cujemo za ovog momka!
Harox7
Da hoćemo vala više osvojiti neku medalju tačno me bude stid kada pogledam 0 medalja na OI,a svi u regionu su daleko ispred.Sretno Nedzade do medalje !
edo_edo91
Do sada nisam ni cuo za tebe ,to su nasi mediji kada neko postigne dobar rezultat hajmo ga u zvijezde dizati a do tada nikom nije bitan ...Bravo momcino neka ti je sretno .ziv i zdrav bio...
zmajnadzmajevima
Bravo dečko! Neka Vas je sramota ,vas kao sportski portal da se ne zna za ovog dečka i mnoge druge sportiste BiH. Kad ste objavili ime Anesa Bostandžića koji je prošle sedmice osvojio naslov prvaka "SVJETSKE LIGE" u karateu? Višestrukog državnog prvaka i aktuelnog prvaka Balkana?!
bk123
Hoće li konačno i ta medalja više s OI
Rigel
To Nedzo lave!!!!
jassony
Bravo majstore
SamoVelezMostar
Nek vam je sramota sto niste pisala o ovom momku....osvojio srebrnu medalju u evropskom prventsvu a vi nista...svi amel tuka...larisa ceric...lana pudar...a nista o njeme. Ako dobije medalju nadam se da cemo mi bosanci izac u sto vecem broju i pokazat koliko nam to znaci i koliko smo ponosni na njega.
bazaorao
@SamoVelezMostar nemoj tako, ako bi pisali o njumu ne bi ostalo mjesta za onu Senadovu drocu i ostale svjetske kurave sa kojima nas svakodnevno bombarduju. Sretno Nedžade.
realista1982
Kad te rezultat odvede na takmicenje, a ne ime I prezime... BRAVO
Malmi_Suomi
BRAVO za komentar!
Mowzilla
Aferim Nedzko, za tebe vazi kao i za Lanu, vec si uspio samim plasmanom na OI ⚜️
Jozef
Bravo! Idemo još jednu pobjedu..
kukuruz
Bravo Nedžade!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti