Nova avantura za Bradyja nije počela kako je planirao

Najveći quarterback u historiji NFL-a

Nova avantura za Bradyja nije počela kako je planirao

A. Čaušević

U prvom kolu nove sezone NFL-a viđen je dvoboj između dvojice "quarterbackova" s najviše ostvarenih dodavanja za polaganje Drewa Breesa i Toma Bradyja.

Brady je prije nekoliko mjeseci potpisao za Tampa Bay Buccaneere i njegova avantura u novom klubu nije počela kako je planirao. New Orleans Sainsti su slavili 34:23.

Nekadašnji igrač New England Patriotsa je na početku meča postigao polaganje probijanjem, ali su ga u nastavku Saintsi zaustavili.

Brees je na kraju imao 18 uspješnih od 30 izdvedenih dodavanja za 160 jardi. Brady je meč okončao sa 23 uspješna dodavanja iz 36 pokušaja za osvojenih 239 jarda. Obojica su imala po dva "touchdowna".

Pošto su Buccaneersi i Saintsi divizijski rivali Brady će imati priliku da se revanšira Breesu 9. novembra u Tampi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi