32

Komentari (32)

Bosanac87
Ne ne samosve,bit će gledanje ajd može liska naprijed liska nazad
bavarac28
Red je da se ispostuje domacin.Ne svidjaju vam se pravila pa nemojte ni dolaziti.
Noone
Kad vam se dodje u Njemačku idu vaši zakoni, *****i na sve strane, zvale se, istetovirani, pijani.... I ne smije niko da se pobuni, sad valja poštovati druge zakone ili mrš u pzdumaminuu
payron
Svi locu I i krkaju klempa a prave se veliki vjernici njemice upravu potpuno
muftup_skoro
moze i pokrivena odbojkasica da ti ga odglabba
muftup_skoro
plus fitnes verba danasnje trebe
muftup_skoro
vecina treba se u federaciji fura na odbojkasice tako da...ima opcije
muftup_skoro
od odbojkasica dobijes full tretman..samo reci bez masaza
Sada kad bi se dalo na volju Njemicama da mogu biti gole ako zele, garant da bi to mozda i uradile. Ma neka se oblaci kako ko hoce, to je svacije pravo da uradi kako zeli.
emial766
Brate upravu. Samo neka se skidaju ali ako zgodne. Ne ide covjek na plazu da vidi one zavijene ko sarme? Podrska za njemice?
criticos
Ne svidja mi se ni jedan ni drugi stav. Stav ovih prvih da "moraju" i da postuju zemlju i zakone u koju dolaze. Ok. Sta se onda isti ti bune i pjene da su im ugrozena prava i vjera kad dodju u Evropu a domacin insistira na skidanju hidzaba radi identifikacije. Mislim, ako inisistitara na svome u svome onda nemaju pravo da negoduju kad i druga strana ima svoje koje udara na tvoje. Opet ni ove nisu u pravu, ne mozes uslovljavati i zgrazavati se na drugacije pod parolom kako si liberalan, slobodan, radis sta ti je volja. Najradije bi one gole da igraju, jer misle da mogu sta pozele. U svemu je mjera, tolerancija, razumjevanje. A obje strane su iskljucive i za mene se tu prica zavrsava, ni jedna strama nije u pravu!
Medo-Brundo
“ Zbog strogih pravila pravila u oblačenju kod žena” koliko su pravila stroga, dva puta ste napisali rijec pravila
MethodMan
Ono postujem i jedno i drug al znam da trenutno većih kurava i sponzorusa od njemica nema
Medo-Brundo
Imas li ijedan broj telefona? Pitam za jarana ?
MethodMan
Za badem wutemeberg ukucaj na netu ladies heilbron i tu jarane imas izbor brojeve i plus imas opcije da ti dodje na adresu ili da idete u hotel i u nekim slucajima pussy ima svoju gajbu i nece nidje iz nje
svasta
A vi bi mozda kao na plazu da vam se vidi pola guzice!
Zulfikar
Njemuce vole da se skidaju to im je u genima da javno gole paradiraju...
Zulfikar
MethodMan
**** ti staru i tu mu kazes da **** koze hahahahah
Zulfikar
Vase bake se prodavale za veceru moronu jedan zato i jeste tamnoputi kao da ste iz Dijarbakira. Nasi su begovali i agovali a vi kmetovali i davi vase kcerke, zene sestre i mame okupatorima. Sad isto tako izvozite razni nemoral tako da ste #1 po izvozu jeftinig isplastificiranog zenskog roblja, nadmasili ste Moldovu haha. “Horizontalna kolaboracija” vam je u krvi, cak su i neke knjige napisane o toj temi.
Turgut2
Nisu prodavale nego suse zenile sa nama i barem pola srba je bilo cisti turci u jedno vrijeme ali su se onda pokrstili pod pritiskom nekima se vidi i po prezimenima dodali vic ili sta ne a nekima i po prezimenu i po izgledu ali dobro onda muslimani iz bosne onda cisti srbi islamske vjere posto nisu htjei da postanu turki a uzeli turska imena vjeru kulturu ne razumijem
Realist
Ni ne trebaju se pokrivat kad su mogli organizirat mogu i trpit
Dr.Lehrer
@Realist Upravo tako... Samo sto oni sve po zapadu sto golo hodi guz... ee, aaa ko fol se sjetili da pokriju zene na plus 40 kod sebe kući.. Oni finii ne bi oni guzicaa gledali..
Turgut2
Pa to je ktura nije islamsko nego se ubacilo da je islamsko plus stiti od vrucine to je preislamsko ali ni ove njemacke rospije golguze nisu nesto moralne kako se nose samo bradavi e i p$&@$ su pokrile
Zaštita Identiteta
@Turgut2 Šta pričaš ubleho?! Mijenjaj nick majke ti, ne prljaj ime čovjeku
Turgut2
To je moje ime cisti srbine
Shiptar
Lazni moral, tvrdim odgovorno kao muslimsn
Mowzilla
DadiG
Jesu li ti to traume ostale iz djetinjstva sa mamom u toplesu na makarskoj rivijeri?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti