32

Komentari (32)

senja
Ma nek su novinari stručni da seru po svima... Šta si ti Haračiću, pa da imaš nešto da prigovoriš bilo kome spomenutom? Joj, ovi novinari, najgora sorta ljudi.
nightcry
Doktor ? Doktor čega ? Gdje je doktorirao ? Jesmo džungla, jbt, i u Afrci bi bili fenomen !
Bernadich
@King_Kenny aj molim te ne prosipaj se s tim izjavama, čuj to se može na livadi trenirati. Ako već nemaš pojma, ni ne komentiraj.
Savage
Koliko se nepovratnih donacija dobilo za razvoj sporta i atletike trebali bi imati najbolje trenere i tako rec pozlacene institucije za razvoj djece kad su u pitanju olimpijski sportovi. Ali....
makelele
Nakon posjete Semiru, Djokovic je uzeo 2-3 grand slam titule, ne moze se nista izgubiti ako se ode kod Semira. Sta je to par stotina maraka sto ce uloziti... ne vidim ovdje nista strasno, problem jedini je sto se ne ulazu milioni u razvoj sporta, a to je nemoguce jer svako hoce da mazne dio kolaca.
AmarSahin
Osvojio je također 17-18 Grand Slamova prije nego što je otišo kod Semira, tako da mu i nije baš nešto pomogo.
Medo-Brundo
Lijepa dijaspora. Zao mi samo djece koja ce tamo da rastu i koju buducnost imaju.
Handofsibir
Ako je prvi reket svijeta imao neku vrstu komunikacije s njim i to ne samo jednom, zasto od ovog onda kada su nasi sportisti pravimo neki bauk. Pa nasi bi se drzeci te neke tradicije i historije ne bi usudili dati neki sportski kolektiv u privatne ruke iako on grca u dugovima, a englezi pola klubova rasprodali od kojih mozda samo jedan ima bolju tradiciju nego li svi bh klubovi. Dobro rece jedan, ako ne skodi ne vidim sta je problem
Has
Dr Svemir Obmanagić
King_Kenny
...stvar je u tome da mi kao narod nismo talentovani za sport,treba pogledati istini u oci i priznati to...dovoljno je samo pogledati rezultate nasih sportista za vrijeme Jugoslavije...mi nemamo ni jednog sportistu (osim nekolicine u kolektivnim sportovima) koji je osvojio olimpijsku medalju...to je nevjerovatan podatak,ali je istinit...u tim kolektivnim sportovima u kojima je nekoliko nasih osvojilo medalje,vecina igraca bili su Srbi,Hrvati,Slovenci i poneki nas koji je tu zalutao i uzeo medalju...u pojedinacnim sportovima mi medalju nikad nismo osvojili.
Zeleni_zub
Ne pricaj gluposti. Ima niz bosanaca s medaljama iz boksa, dzuda... to nema nikakve veze s talentom, pitanje je strategije kako ces motivisati dijete da se bavi atletikom 15 godina dok ne postugne vrhunski rezultat i kako motivisati njih 5000, da bi jedan isplivao. Ko ce ih birati i ko ce ih uciti kako se trenira. To je ono sto nemamo i uopste ne pokusavamo imati. Nasa kompletna strategija sporta je da se nadamo da ce se pojaviti jedan supertalenat koji ce biti toliko superioran da ce uz sve nase opstrukcije ipak nesto napraviti
King_Kenny
@Zeleni_zub ...de nabroji mi ih te molim te...u stvari jednog samo,ne moras mi cijeli niz,koliko rece da ih ima.
Zeleni_zub
Tadija Kacar i Slobodan Kacar iz Jajca, Radomir Kovačević iz Drvara...
King_Kenny
@plemic ...kakva infrastruktura ti treba za boks,judo,trcanje,skok u dalj,skok u vis,,bacanje koplja,diska,kugle,kladiva,hrvanje,stoni tenis,dizanje tegova...???...eto ti sportova u kojima ti treba samo talenat...gdje su nam sportisti u ovim sportovima???
Zeleni_zub
Tipican pogresni koncept ‘treba ti samo talenat’
Zeleni_zub
Uz talenat, treba ti neko da ga prepozna, trener, konkurencija koja ce te gurati i recimo to koplje koje ces bacati
King_Kenny
@Zeleni_zub ...Tadija,Slobodan i Radomir su Srbi.
Zeleni_zub
da, Srbi, muškarci, bijelci... kakve to veze ima s ovom diskusijom?
King_Kenny
@Zeleni_zub ...ima veze sa mojim prvim komentarom gore,u kojem sam rekao da nismo talentovani za sport,a na koji si ti odgovorio...Tadija,Slobodan i Radomir bi nastupali danas za Srbiju.
Zeleni_zub
Mislio sam da pričamo o nama, Bosancima i Hercegovcima. Ja prvi put čujem za Bosnu i Hercegovinu u kojoj žive samo muslimani. Tj. čuo sam još nekad da onaj blesavi Dodik priča o tome, al to je budala.
King_Kenny
@Zeleni_zub ...ja koliko znam u ustavu drzave ti pise da ovdje zive 3 konstitutivna naroda,Bosnjaci,Srbi i Hrvati...a ti pitaj tog Sobodana,Tadiju i Radomira sta su oni,ako kazu da nisu Srbi nego da su Bosanci i Hercegovci,svaka cast...ja sam kao pripadnik bosnjackog naroda pricao o sportskim uspjesima odnosno neuspjesima Bosnjaka...
Zeleni_zub
Ti si čovjek glup ko noć. Kakvi uspjesi bošnjačkog naroda, ne postoji bošnjačka država i bošnjačka reprezentacija? Imaš priču istu kao Dodik. I on isto tako tvrdi da Srbi iz Jajca nisu Bosanci i da treba biti odvojena bošnjačka i odvojena srpska reprezentacija. A imaš Jasnu Fazlić, bošnjakinju s medaljom iz stonog tenisa.
King_Kenny
@Zeleni_zub ...na zalost,ne postoji ni bosanski narod,jer da postoji Srbi i Hrvati iz BiH ne bi nastupali za susjedne drzave i osvajali medalje za njih,nego za BiH i ne bi Srbiju i Hrvatsku smatrali svojim drzavama...oni to ne zele,a ne mozes silom nekome nametati nesto sto ne zeli...i svaka cast sto si nakon 2 dana uspio pronaci tu osvajacicu medalje,evo vidim osvojila je za reprezentaciju SAD-a...znaci ima jedna u kompletnoj historiji,sto opet pokazuje koliki smo antitalenti...dovoljno je samo gore u tekstu vidjeti koliko medalja imaju Slovenci od nezavisnosti...i molio bih,bez vrijedjanja jer cu te blokirati,nauci diskutovati kao civilizovan covjek.
Zeleni_zub
Blokiraj, nemam ništa protiv. Kakve veze ima koji narod, ne postoji ni Američki narod, pa ih to ne sprječava da ostvare uspjeh i sportu. Olimpijske medalje se dodjeljuju državama, a ne narodima. A ti dok kod bosanske Srbe i Hrvate gledaš kao nekog ko nije dio Bosne i Hercegovine, sasvim normalno je da ni oni neće želiti da budu dio toga. Sve je to ista, četnička priča koju ti pričaš.
BaboBih
@Zeleni_zub, taj King je poglup tip nemozes sa njim razgovarati sa razumom. Umislio je sebi da je neko i nesta i pametuje i prica gluposti non stop.. i jos prijeti svaki put da ce blokirati ljude haha kao to ce nekoga pogoditi. Da hoce nas sve blokirati da ga ne gledamo vise
zevs
ne može da škodi, svakako nema rezultata ni ovako ni onako
Hordas_Aristotel
Ja cirkusa majko mila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.