7

Komentari (7)

King_Kenny
...nije ovo nista,da vidite majku od @NKZ1922 kako izgleda nakon sto je muz izdegeneci kad dodje pijan iz kafane...ja htio da je smjestim negdje u sigurnu kucu,ali ne smije,boji se.
BogatiDijasporac
Pisas li jos po mezarima, debilcino?
NKZ1922
Haj aBd nekad ces bit svjestan koliko si glup.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...pisam,zar nisi osjetio miris mokrace kad si obilazio mezare rodbine zadnji put?
BogatiDijasporac
Nisi ni svjestan koliko si glup, nekrofilna budalo. Popisaj se svojoj staroj po labrnji kad je okotila takvog degenerika. Jbem je copavu.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...naj*bem ti se mrtve familije jesi cuo?...sta se ti javljas koje p*cke materine?...j*bem ti sestru u zvalje...
BogatiDijasporac
@King_Kenny Kako da cujem kad ne pricas nego tipkas, bHalija :))) Je li, poTurice? Nekrofilu bolesni :))) On bi nesto da *****, bHalijander.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.