Priznanja za najbolje mostarske sportaše, sportske kolektive i sportske djelatnike

Svečana dodjela

Priznanja za najbolje mostarske sportaše, sportske kolektive i sportske djelatnike

Najbolji mostarski sportaši, sportski kolektivi i zaslužni sportski djelatnici u 2019. godini dobili su svoja priznanja na svečanosti održanoj u četvrtak u hotelu "Mepas" u Mostaru.

Mario Aladžić iz Futsal kluba Mostar Stari grad Staklorad proglašen je najuspješnijim sportašem u seniorskoj konkurenciji u 2019. godini, dok je u ženskoj kategoriji priznanje za najbolju sportašicu dobila članica Kluba vodenih sportova (KVS) "Orka" Amina Kajtaz.

Izbor najuspješnijih sportaša Grada Mostara Najuspješnijom sportašicom juniorkom proglašena je Lana Pudar iz Kluba vodenih sportova "Orka", a za najboljeg juniora Kerim Sadiković, također član KVS-a "Orka".

Najbolji kadet u 2019. godini u Mostaru bio je član Judo kluba "Borsa" Mario Jozeljić, najboljom kadetkinjom proglašena je Helena Čule iz Judo kluba "Neretva", dok je najuspješnija muška seniorska ekipa u prethodnoj godini Futsal klub Mostar Stari grad Staklorad, a najboljom ženskom seniorskom ekipom proglašen je Ženski nogometni klub "Emina".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti