5

Komentari (5)

plemic
ss.ba. novinari, nemojte samo pisati (često pogrešno), nekad nešto i pročitajte. kakvi 457. skokovi sa sastarog mosta? skakaklo se sa tada sa "titovog mosta", sa drvene skele, sve do kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća ( mislim do 1868 god.). te tradicije i polumilenijske skokove sa starog mosta izmislila je grupa neobrazovanih besposličara koja svojata stari most i radi gluposti. da je sve dobro preračunati možda bi se sa starog mosta skakalo prije rođenja hajrudina.neimara.
user1685451227
Haj ne seri vise
plemic
skakać, boli te istina. ne pravite novu (lažnu) historiju.
Zaccheroni
Plemiću,stari most je naš,mostarski,bosanski i hercegovački,crnogorski,turski,svjetski. Smiljko Šagolj i Zlata Brbor su ti jedini izvor informacija. Skokovi su bili i sa montazne konstrukcije u ratu i poslije njega i to se računa i ko što se računa da ga je srušio hvo i negatori istine poput tebe. Dođi i uživaj i ti u 448-im
Ecosport
To Zaka, jesi ga poklopio hahahaha. I njegovi plemići su gledali te iste skokove godinama i divili se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.