Lana Pudar dobila još jedno priznanje i dodatni motiv pred nastup na Svjetskom prvenstvu

"Svjetski, a naši"

Lana Pudar dobila još jedno priznanje i dodatni motiv pred nastup na Svjetskom prvenstvu

E. Čaušević

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar dobila je novo priznanje, a ovaj put to se desilo na 44. Ceremoniji proglašenje najboljih od najboljih u biznisu iz regiona jugoistočne i srednje Evrope.

Ova ceremonija održana je jučer u sarajevskom hotelu Holiday, a ponovo su uručene i specijalna priznanja pojedincima i kompanijama koji nisu direktno u biznisu, ali podstiču razvoj biznisa ili prave bolji ambijent za biznis.

Tako je ovaj put i priznanje dobila naša najbolja plivačica koja iza sebe ima zaista spektakularnu godinu.

Pudar se trenutno priprema za početak Svjetskog prvenstva i već sutra ćemo je gledati na sceni, a sigurno da će je i novo priznanje posebno motivisati.

Žiri je tako proglasio tri dobitnika pod zajedničkim naslovom "Svjetski, a naši", te je za oblast sporta to priznanje dobila upravo Lana Pudar.

Što se tiče Svjetskog prvenstva Pudar će se takmičiti tri discipline i to 100 i 200 metara delfin, te 100 metara slobodnim stilom.

Prvi nastup će imati na 100 metara slobodno, a kvalifikacije su u noći sa utorka na srijedu od 1:53 sati.

Polufinale je na programu istog dana. Jedno će biti održano u 9:57, a drugo u 10:02. Finale je zakazano za 15. decembar od 9:35.

Top Komentari

user1669598125
Svim srcem uz Argentinu danas.Naprijed Argentina!Bosna i Hercegovina je uz vas
3 2
plemic
eeeee, tek bazen kad joj naprave.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi