13

Komentari (13)

velez mo
Bravo Lanči,moze li ova Trojka nasu Ajkulu nagraditi jednim Trosobnim stanom u Sarajevu i sa Milion € na racunu.Ovo djete i njena Poštena Porodica su to ZASLUŽILI.
user1659354598
Ovo dijete je sa ovo malo svojih godina toliko uradila za ovu drzavu vise nego sto joj svi mozemo vratiti za puno godina,hvala Lana tebi i tvojoj porodici ti si ponos ove drzave,tako smo jadna drzava u svakom smislu da nas jedino ti mozes obradovati,valjda ce i ovi jadovi od politicara stati iza Lane jos vise
user1676983629
Sad će se Kordić i Hurda odmah pojaviti na tv sa izjavama kako gradnja bazena sutra počinje,što će biti kao i do sada obećanje ludo radovanje.Najvađinija stvar je da se pravi kazalište i islamski centar.LANA ti si boginja za sve idiote što upravljaju gradom.
Trapatoni
Ti si Lana jedina svijetla tacka u ovom oronulom sportu BiH!
user1636137141
Bilo što napisati bilo bi suvišno
zgembo.popuslic
Steta sto pliva samo ovaj jedan stil. Al s obzirom kakve uslove ima za treniranje samo cu reci svaka cast i za ovo
user1659354598
dragonBH
Bas je ponos Domovine Bosne!
TurgutBayraktar
Nevjerovatno. Sta jede ona
Picasso
Da se i mi u necemu ku...o
Srbija ima Novaka Djokovica a Bosna i Hercegovina ima Lanu Pudar.
konjnakvadrat
Pretjera ga i ova
Inter_tz
E u skladu si sa nickom konj marke dorat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.