Lana Pudar iz Abu Dhabija naciji poslala šampionsku poruku

Najbolja bh. plivačica

Lana Pudar iz Abu Dhabija naciji poslala šampionsku poruku

Admin Čaušević

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar oglasila se nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u plivanju.

Talentovana Pudar je u trci na 200 metara delfin osvojila bronzu, dok je bila i u finalu trke na 100 metara u istoj disciplini.

Ova 15-godišnja Mostarka se oglasila na društvenoj mreži Facebook sa šampionskom porukom cijeloj bh. naciji.

"Veliki pozdrav iz Abu Dhabia za sve drage ljude iz Mostara, Bosne i Hercegovine i dijaspore. Hvala Vam od srca što ste mi pružali fantastičnu podršku svih ovih dana. Svi ovi rezultati zbog toga mi još više znače.

Prezadovoljna sam svojim nastupima na ovom prvenstvu i zaista sam ponosna što sam na svom prvom nastupu na svjetskom prvenstvu uspjela osvojiti bronzanu medalju.

Iza ovog rezultata stoji jedan cijeli tim ljudi, koji čine moji treneri i ljudi iz moga kluba i bez njih sve ovo postići, zaista ne bi bilo moguće. Hvala im što su uvijek tu za mene. Zahvala ide i mojoj porodici, sponzorima, profesorima u školi i svim mojim prijateljima, koji su moja velika podrška.

Veliki pozdrav iz Abu Dhabia za sve drage ljude iz Mostara, Bosne i Hercegovine i dijaspore. Hvala Vam od srca što ste...

Posted by Lana Pudar on Tuesday, December 21, 2021

Ovaj rezultat je samo potvrda da smo na pravom putu, da se naporan i težak rad na treninzima itekako isplati, a vjerujem i ubjeđena sam da ću u budućnosti postizati još bolje rezultate.

Hvala Vam još jednom na podršci, nastojat ću je opravdati na što bolji način", poručila je Lana.

Top Komentari

Zaccheroni
Bravo Lana "sine" :)) GOLEM USPJEH
6 0
Klicko
Bosnjaci katolici na aparatima kad vide da Lana predstavlja BiH.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi