Lana poručila: "Volim vas ljudi!"
FOTO: EPA

Bronza stiže u Bosnu i Hercegovinu

Lana poručila: "Volim vas ljudi!"

H. Zilić

Lana Pudar je osvojila broznanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi u disciplini 200 metara delfin i to je bila prva medalja za Bosnu i Hercegovinu sa Svjetskih prvenstava u velikim bazenima.

Po završetku utrke, Lana je dala zvaničnu izjavu i poslala jasnu poruku.

"Volim vas ljudi", kratko je poručila Lana na početku izjave.

"Sjajan osjećaj, jučer sam imala lošu utrku, pokušala sam plivati najbrže što mogu", rekla je Lana i dodala kako je teško bilo plivati iz osme staze jer nije vidjela skoro ništa šta se dešava pored nje.

Ovo je još jedan nevjerovatan rezultat za Lanu koja je do bronze došla i sa lakšom povredom ramena.

Zbog pomenute povrede sa svojim timom je odlučila da samo pliva 200 metara delfin, tako da je preskočila utrku na 100 metara delfin.

Sve u svemu, Lani je prvenstvo došlo kao jaka priprema za glavni cilj sezone koji je u mjesecu augustu.

Naravno, naša najbolja plivačica će braniti boje Bosne i Hercegovine na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje vjerujemo u najbolju Laninu utrku.

Nakon Dohe, naša najbolja sportisktinja sa svojim timom nastavlja pripreme za nastavak sezone.

Top Komentari

Pajkan
I mi tebe draga moja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi