9

Komentari (9)

Strankameprati.
Prica se da ce Čović prih 10 treninga ustupit Lani svoj bazen
Turgut2
Nevjerovatno u sta se politicari takmice samo da hi natili jedni drygima umjesto da rade na poboljsanju sta darda naroda i jedan od nacina je da usmjere koji dinar na sport i sportske terene i nema to entitet odlucuje bla bla nego nek to ide direktno iz Sarajeva da grade arene bazene itd u svakom dijelu drzave. Svaka cast Lani. Top
crni1000
Startajte kampanju za donacuju, siguran sam da ce se novac za bazen skupit
Husrefbeg22
Potpuno su u pravu s zahtjevom za bazen u svom gradu. Ali, znajuci koliko su nasi politicari korumpirani tesko da ce do toga doci u nardnih 4 godine. Gradani su i sami krivi sto biraju takve volove za svoje predstavnike. Mogu i sami osnovati gradansku stranku i ici na izbore s svojim gradanskim programom na dobrobit svih. Dok se bazen ne izgradi u Mostaru predlazem da Lana stanuje u Sarajevu i vjezba u olimpijskom bazenu. Mislim da sam nekad procitao da je gradonacelnica Benjamina Karic obecala ili dala garsonjeru u gradu Lani da tu moze komotno zivjeti i trenirari. Svakako da Lani treba dati i neku stipendiju ona je to sasvim vec zasluzila.
Turgut2
Problem je i sto su aneri namjerno skrojili takvu vladu itd da se narod uvijek dijeli umjesto da dosta st ari koje se ticu normalnog zivota i standarda ne bi teebale da se ticu ludih stvari kao entiteti itd Narod treba bolju drzavbu vladu koja mari za svakoga
Ekspert
To je grad u kojem se samo legalizira divlja gradnja, a ništa se ne gradi po Zakonu. Utopija je očekivati bazen u gradu koji nema sportsku dvoranu. Tuga je ne imati dvoranu u današnje vrijeme.
user1582456981
Bas ce ih dotaci ova poruka, briga njih za sport i talente koji postoje u drzavi, oni ganjaju svoje fotelje i dobro oh cuvaju to je njihov prioritet.
Malmi_Suomi
Tako je sve kao što su napisali. A sada ću ja na svoj način. P vam m uhljebljena i stranačka, pravite bazen imate para mamicu vam uhljebljenu. BRAVO Lanaaaaaa po hiljadu/ tisuću puta.
karlhajncbrazzzo
Ko da napravi bazen? Nema od toga ništa, jer bi onda imali još više ovakvih djevojaka, a to jednostavno nekima nije u interesu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.