Pjanić jednom riječju opisao dosuđeni penal za Real Madrid
Bh. reprezentativac se oglasio na društvenim mrežama nakon što Juventus nije uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka

Bh. fudbaler se oglasio na Instagramu

Pjanić jednom riječju opisao dosuđeni penal za Real Madrid

Endin Čaušević, foto: EPA

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu večeras su gledali spektakularnu utakmicu na Santiago Bernabeu između Real Madrida i Juventusa. Stara dama je slavila sa 3:1, ali su Kraljevi proslavili plasman u polufinale golom Ronalda u posljednjim sekundama.

Nakon što je Real u prvom meču slavio sa 3:0 mnogi su vjerovali da je sve gotovo u ovom dvoboju. Ipak, fudbaleri Juventusa večeras su odigrali sjajan meč i uspjeli su da anuliraju prednost kraljevskog kluba i povedu sa 3:0.

Svi su vjerovali da ćemo gledati produžetke, ali je onda glavni sudija Michael Oliver u posljednjim sekundama svirao penal za domaće. Zbog protesta Buffon je dobio direktan crveni karton, a siguran sa bijele tačke na kraju je bio Cristiano Ronaldo.

Igrači Stare dame se nisu mogli pomiriti s ovo odlukom engleskog sudije, te su mu uputili svakakve riječi na kraju utakmice. Nakon meča na Bernabeu oglasio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je večeras odigrao veoma dobru utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pjanić se oglasio na Instagramu s kratkom porukom i osvrtom na utakmicu i dešavanja na samom kraju. "Sramota", poručio je bh. reprezentativac nakon utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar Egzikutor
Sta je seljacicu isti ste vi racku kao i Real. Barca, Real, Juve, Bayern, City i PSG sve papanski klubovi.
5 33
Chupy
Navijao sam za Juventus i volio sam da prodje. Aliiiii, covjeku ide lopta kao servirana na tanjiru, natrcava na nju na 4 m od gola, sam, samcat. Mogao je birati kako da dadne gol. S ledja ga covjek gura, udara nogom u prsa a pri tome fula loptu. Nemojte biti neobjektivni, penal kao suza. Ovo se Juventusu vratilo na najgori moguci nacin sto rade godinama u Italiji. Titula i titula su osvojili na racun sudaca.
18 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi