"Novi" trener Čelika sutra dolazi na Bilino polje
Očekuje se da u narednim danima bivši trener Bursaspora i zvanično preuzme klupu zeničkog Čelika

Očekuje se rješavanje igračke križaljke

"Novi" trener Čelika sutra dolazi na Bilino polje

Dino Kurbegović

Prošle su dvije sedmice otkad se neko od ljudi iz NK Čelik obratio javnosti. Navijači su nestrpljivi, žele znati kada će zvanično biti imenovan trener, kada će prozivka, pojačanja... Mnogo nepoznanica je na Bilinom polju, ali kako saznaje SportSport.ba do kraja ove sedmice mnoge stvari bi trebale da budu poznate i prezentirane javnosti.

Vjerovatno na Bilinom polju nisu ništa htjeli da rade bez "gazde" Aydina Olguna, koji je danas stigao u Zenicu. Sutra će na Bilino polje doći i novi "trener" Adnan Örnek, koji bi trebao predstaviti svoje planove i viziju ljudima u klubu, vezano za naredni period.

Örnek je inače već kontaktirao nekoliko igrača, s kojima je pregovarao oko dolaska na Bilino polje, iako zvanično još nije ni prihvatio mjesto novog šefa struke. Kako je naš portal već pisao, Čelik pod ugovorom ima samo 10 igrača, tako da je pred crno-crvenima veliki posao u kompletiranju ekipe za narednu sezonu.

Zeničani kada je u pitanju ekipa iz prošle sezone, odnosno igrači kojima je istekao ugovor na Bilinom polju žele zadržati: Bevaba, Karamatića, Livančića, Anđušića i Nikolića, dok su u planu pojačati se s nekoliko provjerenih nogometaša poput: Ružića, Dedića, Jamaka, Veselinovića, Dilavera, Janičića...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošle sezone Čelik nije ni imao pripreme, tadašnji šef struke Kemal Hafizović igrao je s mladićima iz drugih, trećih liga, bez odrađenih priprema. Navijači crno-crveni vjeruju da se takav scenarij više nikada neće ponoviti, te da se Čelik naredne sezone, za razliku od prethodnih neće boriti za opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Čudi me da ovoj moron Babe nije kometariso.....koji je on kompleksas.....ja volim samo tebe a druge ko jebe.....VOLIM TE ČELIK
8 6
Elmedin
Mogao si Kurbegovicu nekada i Tana ( "gazdu" FK Sarajevo) da stavis pod navodnike.Mislim na ono "gazda".Koliko te placaju Sarajevski lobisti,da pljujes u svakom svom komentaru po NK Celik?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi