Aladin Šišić novi nogometaš FK Sarajevo

Aladin Šišić novi nogometaš FK Sarajevo · Zvanično

Edmir Škorić

Krilni napadač Aladin Šišić od danas je i zvanično novi nogometaš FK Sarajevo. 

Šišić je rođen 28.9.1991. godine u Cazinu a u protekle dvije sezone nosio je dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja gdje je imao priliku sarađivati sa sadašnjim Šefom stručnog štaba FK Sarajevo, Husrefom Musemićem, piše zvanična stranica Sarajeva.

„Stručni štab nije računao na Nemanju Anđušića koji je izrazio želju da napusti klub. Imali smo ponudu za njega iz Čelika, ali smatramo da smo našli najbolje rješenje za FK Sarajevo i napravili smo razmjenu igrača u kojoj smo dobili Aladina Šišića. Husref Musemić ga dobro poznaje jer ga je trenirao u ekipi Mladosti i smatra da nam može pomoći u ostvarivanju naših ciljeva“, rekao je Emir Hadžić.

„Čast mi je i zadovoljstvo što sam potpisao za jedan veliki klub kakav je FK Sarajevo. Znam da je to klub sa velikom historijom i tradicijom i za mene je ovo jedan veliki izazov i veliki iskorak ka naprijed u mojoj karijeri. Imao sam priliku da radim sa trenerom Husrefom Musemićem jednu sezonu u ekipi Mladost DK i nadam se da će naš odnos i saradnja biti jednako dobra kao tada“, poručio je Šišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šišić je sa FK Sarajevo potpisao dvogodišnji ugovor a već u subotu će se pojaviti u Trening kampu u Butmiru na prozivci prvog tima koju će u 10 sati obaviti Stručni štab.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasmem
Ovaj ne moze izdrzati pritisak svih 138 gledaoca na lavoru.
8 4
Babe
Ovo se zove prevaga igrac.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti