Bordo momci idu po senzaciju: Poznati sastavi Sarajeva i Atalante

Velika utakmica na Koševu

Bordo momci idu po senzaciju: Poznati sastavi Sarajeva i Atalante

Sarajevo i Atalanta će večeras na stadionu Asim Ferhatović-Hase odigrati revanš meč 2. pretkola Evropske lige.

Prvi meč u Reggio Emiliji okončan je rezultatom 2:2, pa bordo tim u utakmicu ulazi sa realnim šansama za prolaz dalje iako je Atalanta, ipak, i dalje veliki favorit.

Treneri Sarajeva i Atalante Husref Musemić i Gian Piero Gasperini odabrali su fudbalere koji će zaigrati od prve minute.

Za Sarajevo nastupaju: Pavlović, Pidro, Mujakić, Dupovac, Hebibović, Adukor, Rahmanović, Šišić, Velkoski, Halilović i Ahmetović.

Na klupi su ostali: Kovačević, Hodžić, Stanojević, Bekić, Šofranac, Handžić i Tatar.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Atalanta počinje u sastavu:  Berisha, Toloi, Palomino, Masiello, Gosens, Freuler, De Roon, Pessina, Hateboer, Barrow, Gomez.

Utakmica na Koševu počinje u 20:15 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
SRETNO BORDO BIJELI
9 1
king11
joj i vi ste naložili na ovu budalu, ovako ti je kad si niko i ništa u životu, ponekad imaš marku za kafu i dok babo plaća internet uspjeh sinčića je jedino ovo, da se nakači i ostavlja jadne komentare iz neke mišje rupe.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi