Kada ovo vidite, bit će vam žao što ste ikada vrijeđali bh. sudije

Krađa nad krađama u Škotskoj

Kada ovo vidite, bit će vam žao što ste ikada vrijeđali bh. sudije

Ako ste ikada, a vjerovatno jeste, bili bijesni na fudbalske suce jer su svojim odlukama 'zakinuli' vaš tim, možda ćete sada shvatiti da je to bila obična sitnica u poređenju sa ovim što se desilo u Škotskoj.

Utakmicu niželigaša Patrick Thistlea i i Greenrock Mortona obilježila je klasična sudijska krađa u kojem je domaćem timu poništen i više nego regularan gol.

Lopta ne samo da je prešla gol liniju, već je čak dirala i mrežu ali se nekim čudom vratila u polje. Domaći su već počeli da slave pogodak, a onda ih je dočekao šok kada je sudac dao znak da se igra nastavi kao da se ništa nije desilo.

Zaista, za nepovjerovati je da je ovakav previd moguć slučajno, a u Patricku se s pravom pitaju da li su suci ove utakmice bili svjesno okrenuti protiv njihove ekipe.

Meč je završen rezultatom 1:0 za Patrick, a u nastavku pogledajte snimak koji će sasvim sigurno dugo biti aktuelan kada se bude pričalo na temu sudijskih grešaka.

Top Komentari

Jest. u pravu ste! Nemojte vrijedzat skandalozne podplacene BH sudije i njihove odluke zbog necega u sto su umijesane skotske sudije. Smjesan vam je naslov do jaja. Ali vi te jedini sportski tabloid koji ganja clickove i to je ono sto treva zabiljezit u ovoj prici.
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi