Pivarićeva izjava najbolje govori šta se dešavalo u svlačionici Vatrenih nakon blamaže

Španija slavila sa 6:0

Pivarićeva izjava najbolje govori šta se dešavalo u svlačionici Vatrenih nakon blamaže

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske doživjela je težak poraz sinoć na gostovanju kod Španije koja je viceprvaka svijeta kući poslala sa šest golova u mreži.

Vatreni su očekivali težak meč i veliki derbi, ali sigurno da nisu ni sanjali da će doživjeti takvu blamažu i izgubiti sa 6:0. Atmosfera u ekipi nakon utakmice nije bila baš najbolja, ali reprezentativci Hrvatske su tražili podršku od javnosti.

Nakon meča rijetki igrači su izašli pred kamere, a jedan od njih bio je Josip Pivarić. Reprezentativac Hrvatske izjavio je da je nakon meča bila nevjerovatna tišina u svlačionici, te da jednostavni niko od igrača nije imao ništa da kaže.

"Ne znam šta da vam kažem. To je bila jedna velika tišina nakon utakmice. Trebamo prespavati i onda donositi neke zaključke oko toga šta se desilo. Mnogo loših stvari je bilo i jednostavno nismo mogli parirati igri Španije", rekao je Pivarić za SN.

Top Komentari

Naser
hajde jebo vam vise vatreni i kockasti mamu..zaboli nas kita nasa za njih..ne interesuje nas portalu strasni
19 5
Keno
Furija ugasila vatrene, sada su izgoreni
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi