Svi se sprdaju sa Hrvatima: Spreman doček u Zagrebu, pjeva Thompson...

Nakon sramote u Španiji

Svi se sprdaju sa Hrvatima: Spreman doček u Zagrebu, pjeva Thompson...

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je prije dva mjeseca slavila senzacionalno osvojenu srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali je sinoć bacila popriličnu mrlju na taj uspjeh.

Nakon najvećeg uspjeha u historiji, stigao je i najubjedljiviji poraz koji Hrvati pamte od osamostaljenja. Rijetko se dešavalo da Vatreni izgube i sa tri gola razlike, ali sinoć su od Španije izgubili čak sa 6:0. Španija je Španija, ali šest je baš previše.

Posrnuće Hrvatske su mnogi jedva dočekali da krenu sa likovanjem. Tako je na Facebooku osvanuo event (događaj) u kojem se pozivaju navijači na doček hrvatskih reprezentativaca na Trgu bana Jelačića, a ima i ironičnih komentara u kojim se spominju nastup Thompsona, predsjednica Kolinda...

Naravno, tu su i oni već standardni komentari da je Hrvatska izgubila prvi set (6:0), a neki se pitaju i zašto drugi set nije odigran.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Najviše je onih koji smatraju da je drugo mjesto u Rusiji ipak nije bilo realno i da je srebro u Zagreb stiglo spletom raznih okolnosti - od sreće, do lakog rasporeda u knock out fazi.

Bilo kako bilo, Hrvati će dugo pamtiti gostovanje u Almeriji i najteži poraz u svojoj historiji, samo da prežive sve ove provokacije.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Koju bolan srebrenu medalju na SP u fudbalu? Gdje si ti cijenjeni autore teksta vidio medalje na SP?
2 46
Chupy
A jesu se digli u pm, a vidi sta su?!?!?! Obicna sprdacina od ekipe! Rang San Marina, Lihtenstajna, Andore! Haj'mo sad bosanski veliki katolici?? U rupi?! Ima li Thompsona, erceg BOSNE?! Ima al u kurcu, ercega nema al vala BOSNE ima i vazda ce biti.Ma dajte nam te rvate da se igramo u pm, adekvatni su za trening utakmice!
38 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti