Real četvrtu utakmicu u nizu nije dao gol, a da stvar bude još gora - izgubio je!

Kraljevima ne ide

Real četvrtu utakmicu u nizu nije dao gol, a da stvar bude još gora - izgubio je!

Edmir Škorić

Brojni velikani ove sezone upali su u krizu, pa tako i Real Madrid, koji je danas poražen na gostovanju kod Alavesa.

Real je i daje gore pri vrhu, daleko od toga da je nešto ugroženo za Madriđane, ali godinama unazad ovaj klub nije imao seriju od četiri utakmice bez pobjede, a tek da ne govorimo o tom nizu od četiri utakmice u kojima nije postigao gol.

Kraljevi su bili neefikasni protiv Seville u 3:0 porazu, pa onda su s Atleticom odigrali 0:0, te su u Moskvi izgubili 1:0 u Ligi prvaka. Sada su u gostima kod Alavesa doživjeli novi poraz.

Imali su dominaciju, dobre šanse, ali nisu uspjeli da dođu do pobjede, ali ni možda upisani bod na kraju im nije došao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Garcia je u 95. minuti postigao gol za slavlje Alavesa, a sada je pitanje kako u Realu razmošljaju i da li je Cristiano Ronaldo zapravo krivac za sve ovo što se sada dešava?

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Levica
Bolje su ekipa bez ronalda hahahahaha...gledajte malo juve momci
16 4
F_C_Bracelona_
Dok je bio penaldo prošle sezone su dolazili do pobjede u ovim minutama gdje sad primaju golove. Tek sad Barselona ima čime da žali ostavili bi kraljeve na 10 bodova a poslije El-clasica na 13 ali ....
15 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi