Mustafa Mujezinović odbio produžiti ugovor s FK Velež, prebačen da trenira s juniorima

Problemi za Rođene

Mustafa Mujezinović odbio produžiti ugovor s FK Velež, prebačen da trenira s juniorima

FK Velež ovih dana je produžio saradnju sa najvažnijim igračima tima u pohodu ka Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Rođeni žele ove sezone da izbore povratak u društvo najboljih, a trenutno im dobro ide jer se nalaze na prvoj poziciji Prve lige FBiH. Iako produženje saradnje ide poprilično dobro jučer su čelnici mostarskog kluba naišli na prve probleme.

Naime, Mustafa Mujezinović odbio je produžiti saradnju sa Veležom, a njegov tekući ugovor ističe na kraju ove sezone. Mujezinović je dobio ponudu da produži saradnju, no to je odbio, a u klubu su odlučili da će on trenirati s juniorima i prema svemu sudeći do kraja sezone mečeve Veleža posmatrati s tribina.

Mujezinović je u Velež stigao početkom 2017. godine iz visočke Bosne i izrastao je u jednog od najboljih igrača Rođenih. Prije toga u svojoj karijeri nastupao je još za Igman. Westf. Wethmar i Olimpik

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U dosadašnjem dijelu sezone ovaj 25-godišnji krilni fudbaler odigrao je 15 utakmica, postigao je tri gola i upisao dvije asistencije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hangouts123
I ne znam sta ovi zeničani komentarisu.Vise trofeja ima ucenik koji je isao na kantonalna takmicenja iz matematike nego Celik.Najgluplji klub u BiH.Nemaju tradicije nicega.Poznati su samo po tome sto reprezentacija igra na njihovom stadionu.Najveci uspjeh kluba je dolazak Ronalda na njih stadion sa reprezentacijom Portugala!?????
15 2
Anel21
Nista strasno i treba da bude sa juniorima. Izrastao je u kvazi sminkera i klinac se ufurao da je top igracina
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi