Neymar počeo plakati kada mu je novinar postavio pitanje o Lionelu Messiju

Posebno prijateljstvo

Neymar počeo plakati kada mu je novinar postavio pitanje o Lionelu Messiju

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar trenutno se oporavlja od povrede, a svoje vrijeme često koristi za davanje intervjua.

Neymar je na ljeto 2017. godine postao najskuplji igrač svih vremena nakon što je za 222 miliona eura iz Barcelone prešao u PSG. Tada se pisalo da Brazilac jednostavno želi izaći iz sjene Lionela Messija i postati najbolji fudbaler svijeta, ali mu to ne ide kako je zamislio.

On je proveo četiri veoma dobre sezone u Barceloni s kojom je osvojio sve što je mogao, te je činio ubitačni trio s Messijem i Luisom Suarezom. Međutim, odluka da napusti Barcelonu tada je iznenadila fudbalski svijet, a prema svemu sudeći i Neymar je svjestan da to nije bio baš dobar potez.

Koliko mu nedostaje Barcelona najbolje je pokazao u intervjuu u kojem je zaplakao nakon jednog novinarskog pitanja. Naime, novinara je zanimalo da li je istina da ga je čak Messi zvao da se vrati u Barcelonu, a Neymar je počeo plakati kada je pričao o prijateljstvu s kapitenom Barce.

"Kada sam najviše trebao pomoć najbolji na svijetu mi je posveti pažnju i počelo je prijateljstvo koje nisam nikada imao. Teško mi je govoriti o svemu tome, a još teže zbog Lea koji je za mene uvijek bio poseban prijatelj. Sjećam se i poruke kada sam došao u Barcu kao klinac i napisao mi je 'Ovdje sam da ti pomognem, nemoj da se bojiš i stidiš'", izjavio je Neymar.

Brazilcu teško pada što je ponovo doživio ozbiljniju povredu, te će baš kao i prošle sezone biti van terena najmanje tri mjeseca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam mogao vjerovati da mi se ovo ponovo dešava. Kada su mi rekli koliko ću biti van terena zatvorio sam se u kući i plakao", dodao je brazilski fudbaler.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Place sto nece igrati, a ima para da pra pra djeca mogu da zive... od tih para.
3 0
Benjamingst
On je samo ufurano mala placljava beba. Pun sebe .
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi