Zanimljiva poruka iz FK Radnik: Danas Bijeljina, nedavno Mostar, dokle više?

Da li su Bijeljinci oštećeni u prethodna dva kola?

Zanimljiva poruka iz FK Radnik: Danas Bijeljina, nedavno Mostar, dokle više?

Samir Mlaćo

Željezničar je jučer u derbiju 31. kola Premijer lige savladao u Bijeljini Radnik, te došao na korak do plasmana u Evropu, ukoliko naravno Plavi dobiju licencu na Drugostepenoj komisiji.

Jedini pogodak na meču postigao je Asim Zec, a iz Radnika su nakon meča bili razočarani dijeljenjem pravde Dragana Petrovića iz Banja Luke, te njegovih pomoćnika Sreten Udovičića i Aleksandra Smiljanića.

Objavili su Bijeljinci na službenoj stranici kluba video nedozvoljene pozicije koja je signalizirana u jednom od napada Radnika, ali i poništeni pogodak iz prošlog kola u Mostaru. Tada je pravdu dijelio Irfan Peljto iz Sarajeva.

"Danas Bijeljina, nedavno Mostar, dokle više", stoji u objavi.

Trener Radnika o spornim situacijama

Trener Radnika Mladen Žižović nije želio previše komentarisati sporne detalje.

"Ne treba se nervirati. Naravno da utiče na nas, ja to moram iskontrolisati, ali igrači to malo teže prihvataju. Jednostavno, nemoćni smo, ne mogu ja tu ništa", rekao je Žižović, te je nastavio:

"Shvatam situaciju, ovdje sam dugi niz godina, tako da teško jeste. Poslije pregledanog snimka mi ne možemo znati je li to na terenu tako kako jeste, ali vjerujem da nema namjere. Nadam se da ćemo imati više sreće u drugim utakmicama i da nam neće poništavati golove", istakao je trener Radnika.

Želji je na kraju čestitao na zasluženoj pobjedi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam Želji na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme smo bili slabi, primili smo neshvatljiv gol. Dešava se", rekao je Žižović, te je dodao:

"Drugo poluvrijeme je način na koji mi trebamo igrati i to definitivno dobro radimo. Danas nismo imali raspoložene napadače, možda smo više željeli od Želje, bilo bolji u drugom, ali kad se sve sabere zaslužena pobjeda Željezničara", istakao je Žižović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Jesu, osteceni su i u Mostaru i u Bijeljini... u Mostaru im je ponisten cist gol, i zrinjskom dosudjen nepostojeci penal... samo imaju bezmudu pi*cku od trenera na klupi, koja samo protiv Sarajeva prosipa govna iz onih zvalja
7 0
Rigel
Picko jedna nisi tako pricao nakon prvog kola na proljece kad Zelji nije sviran evidentan penal, zbog cega smo i izgubili utakmicu. Mrs
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi