Potencijalno pojačanje FK Sarajevo i zvanično slobodan igrač

Povezuje se s dolaskom u redove bh. šampiona

Potencijalno pojačanje FK Sarajevo i zvanično slobodan igrač

A. Čaušević

FK Sarajevo će narednu fazu priprema obaviti u Sloveniji gdje bi im se trebalo priključiti nekoliko novih imena. 

Nakon osvojene duple krune rukovodstvo bordo kluba nije imalo puno vremena za odmor.

Poslije postignutog dogovora sa Husrefom Musemićem i ostanka iskusnog stručnjaka na klupi red je došao na sklapljanje igračke križaljke za narednu sezonu.

Bh. šampiona su za sada pojačali Slobodan Milanović i Nebojška Gavrić, a kao naredno pojačanje spominje se Bojan Letić.

Letić je posljednje dvije sezone nastupao za Karvinu, a na stadion Asim Ferhatović Hase bi trebao doći kao slobodan igrač.

Karvina je ove sedmice počela pripreme za novu sezonu, a trener češkog kluba František Straka je potvrdio da se Letić nalazi u grupi igrača koji će napustiti ekipu.

"Trebamo pojačati kadar tako da intenzivno radimo na tome i neki novi igrači su s nama za razliku od Budinskog, Suchana, Berkoveca, Letića, Čolića, Đorđevića, Faška, Zhumenskog i Wagnera koji više nisu spremni za nas. Nekim ističu ugovori, a neki odlaze", kazao je Staka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Češkog prvoligaša je napustio i Benjamin Čolić koji je potpisao ugovor sa Češkim Budojevicama te će u narednom periodu nositi dres te ekipe.

Obzirom da je Almir Bekić napustio ekipu te da je Selmir Pidro povrijeđen jasno je da će Musemićevom timu trebati neki igrač na poziciji lijevog beka, a da li će to biti Letić saznat ćemo uskoro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Ako ima 2000KM da plati usrefu usri musemicu moze odma poceti trenirati. Ako nema neka ide u neki normalan klub.
0 8
Adnanos
Kakav Juventus - nasi klubovi su eksperti za transfere. Samo dovode vrhunske igrace i nikad nikog nisu . ?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi