Škoti sve prate: Upućeni o incidentu prije priprema Sarajeva, upozoravaju na bordo tim

Prate protivnika Celtica u stopu

Škoti sve prate: Upućeni o incidentu prije priprema Sarajeva, upozoravaju na bordo tim

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo igrat će u prvom pretkolu Lige prvaka protiv Celtica.

Prije mečeva sa prvakom Škotske bordo tim imat će nekoliko provjera u Sloveniji na pripremama.

Prva provjera bila je jučer, a tim Husrefa Musemića deklasirao je albanskog prvaka Partizani sa 5:1.

Nakon ove pobjede Sarajeva, neki škotski portali su izdali "upozorenje" za Celtic. Smatraju da je bordo tim u dobroj formi i da je protiv prvaka Albanije pokazao da posjeduje kvalitet.

Portal heraldscotland.com je upoznat sa situacijom na Koševu, pa je naveo kako je ovoj utakmici i visokoj pobjedi prethodio i incident jer su igrači Sarajeva odbili da putuju na pripreme zbog toga što im na vrijeme nisu izmirene obaveze.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, škotski portal je prenio i izjavu Husrefa Musemića nakon utakmice i čini se da su Škotki ozbiljno shvatili bh. prvaka, bez obzira što je Celtic ogroman favorit i mnogi ga već sada vide u drugom pretkolu Lige prvaka.

Podsjećamo, Sarajevo prvu utakmicu protiv Celtica igra 9. jula na Koševu, a osam dana kasnije gostuje u Škotskoj. I ako bude poražen od Celtica, sastav Sarajeva direktno ide u 3. pretkolo Evropske lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KRKAN
FK SARAJEVO DUGUJE PARE STANODAVCIMA KOD KOJIH SU SMJESTENI IGRACI, MJESECIMA NE PLACAJU KIRIJU I LJUDI SE POBUNILI, SVIM REDAKCIJAMA PORTALA POSLALI MAILOVE DA CE ISTJERATI IGRACE IZ STANOVA NE BUDE LI IM SE U TOKU SEDMICE PLATILI DUGOVI
0 15
Incognito
Volim Sarajevo vise od zivota...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi