Francuz potpisao za Celtic: "Nadam se da ću debitovati u Ligi prvaka protiv Sarajeva"

Defanzivac stigao za osam milliona eura

Francuz potpisao za Celtic: "Nadam se da ću debitovati u Ligi prvaka protiv Sarajeva"

Edmir Škorić

Christopher Julien najnovije je pojačanje škotskog prvaka Celtica.

Julien u Celtic dolazi iz francuskog Toulousea i prvo je ovoljetno pojačanje trenera Neila Lennona, a po svemu sudeći će ga upoznati i navijači Sarajeva u mečevima prvog pretkola Lige prvaka.

Francuz je potpisao četverogodišnji ugovor sa Celticom, koji je na ime obeštećenja Toulouseu isplatio osam miliona eura.

Julien ima 26 godina, a ranije je igrao za omladinske selekcije Francuske.

"Ovo je divno iskustvo, jedva čekam da počnem igrati u dresu Celtica. Doista sam sretan što sam ovdje. Imao sam toplu dobrodošlicu i sve je savršeno. Neil Lennon mi je došao u Pariz i rekao mi je da me želi. Jeva čekam da ih sve upoznam", kazao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nada se da će debitovati protiv Sarajeva.

"To bi bilo savršeno. Mislim da ću se pridružiti timu u nedjelju i pokušat ću se što prije dokazati. Želio bih da igram revanš na našem stadionu protiv Sarajeva.

Top Komentari

Klopp1991
šta reći osim da su institucija od kluba..ljudi dovode igrače od 6-7 m€..na nama je samo da se ne obrukamo i da damo maximum..o prolazu je teško pričati ali moguće sve u životu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi