Rođeni traže stopera: Kosta Manev prvi pick
Makedonski fudbaler trebao bi potpisati za Velež

Makedonac stiže u Velež

Rođeni traže stopera: Kosta Manev prvi pick · Saznajemo

A. Beganović

Poraz od Mladosti na domaćem terenu na otvaranju sezone upalio je alarme u redovima povratnika u društvo najboljih bosanskohercegovačkih klubova, mostarskog Veleža.

Euforija, koja je vladala u Mostaru nakon što su se Rođeni vratili u Premijer ligu splasnula je nakon poraza od Mladosti, a u stručnom štabu su tek nakon "trice" u Vrapčićima postali svjesni da su im za ispunjavanje ciljeva potrebna pojačanja.

Pogotovo se to odnosi na odbrambeni red koji je u duelu protiv Mladosti bio šupalj poput švicarskog sira pa su sada šef struke Ibro Rahimić i njegovi saradnici u grozničavoj potrazi za pojačanjima.

Stoperski dvojac, Zvonić i Marques, u subotu je potpuno zakazao pa je dovođenje stopera kako nezvanično saznajemo označeno kao primarna zadaća.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Spominje se nekoliko imena, no kako SportSport.ba nezvanično saznaje iz krugova bliskih klubu, makedonski fudbaler Kosta Manev ponovo je u u "igri" i ne bi bilo iznenađenje kada bi se ovaj fudbaler u narednim danima pojavio u Mostaru.

Podsjetimo, Rođeni su već ranije razgovorali sa ovim fudbalerom, no u samom finišu pregovora došlo je do zastoja. Manev je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Vardar, te finske klubove Klubi 04, Viikingit, PK-35, Honku, Inter i Kemi Kings.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
imal Ibre pedera
52 2
Ljacmu1
Ne samo stopera, Džemal Hadžiabdić im je lijepo rekao, za sredinu tablice trebaju pojačanja u svim linijama, 4-5 pojačanja. Drugo, Rahimić nema plan B već je protiv Mladosti koristio istu taktiku kao protiv Čapljine u Federalnoj prije godinu dana!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi