FK Željezničar i Općina novo Sarajevo sutra potpisuju ugovor

Ugovor o realizaciji Grant sredstava za klub s Grbavice

FK Željezničar i Općina novo Sarajevo sutra potpisuju ugovor

Endin Čaušević

Na stadionu Grbavica sutra će biti održana press konferencija FK Željezničar na kojoj će biti upriličeno potpisivanje ugovora s Općinom Novo Sarajevo.

Naime, načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i v.d. direktor FK Željezničar Enis Džihanić potpisat će Ugovor o realizaciji Grant sredstava za FK Željezničar.

Vrijednost ugovora je 100.000 KM, a sredstva se realizuju kroz Program podrške institucijama i subjektima od interesa za razvoj lokalne zajednice.

Sredstva su planirana za sufinansiranje radova na izgradnji trafostanice, odnosno na pojačavanju kapaciteta snage postojeće trafostanice kako bi se grijači terena i reflektori, mogli koristiti u punom kapacitetu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
To je taj radnicki stil zivota i filozofija ponasanja. Jaci od 6 miliona rezima, a ko god je na vlasti samo se grebu, yebem li vam mayku onu cetnicku
10 0
Tumbe1976
jaci od rezima !!! udba im stadion dala. a mrze je zbog F.K.Sarajeva .tribinu ukrali od slavije i prenjeli je na grbavicu.drzava im renovira stadion. milione do sada ulozili. i oni fol protiv rezima. fuj
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti