Prosinečki govorio o potencijalnim reprezentativcima: Trenutno imam igrače koji su standardni...

Hajrović, Vrančić, Jajalo...

Prosinečki govorio o potencijalnim reprezentativcima: Trenutno imam igrače koji su standardni...

Edmir Škorić

Selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki osvrnuo se na igrače koji ne igraju trenutno za nacionalni tim, a svakako da bi u skorije vrijeme mogli opet dobiti pozive.

Mnoge zanima da li selektor prati igre Hajrovića, Vrančića, Jajala... koji skreću pažnju svojim igrama i nameću se da budu u i oko reprezentacije. 

Naravno, postoji još igrača koji bi mogli da konkurišu za dres s grbom BiH, ali Prosinečki smatra da trenutno ima najbolje igrače na raspolaganju, a da ostali mogu da se izbore za svoju šansu.

"Vidiš da nemaš dobre informacije, jer Vrančić ne igra. Gledam, pogotovo Dinamo, sada kada igra dobro. Gojak se vratio. Jedno vrijeme nije bio standardan, a ovim golom se vratio u igru. Hajrović nije igrao protiv Hajduka, tek je ušao bio, ali svi su tu, svi imaju neku svoju šansu. Ovo su neki moji igrači na koje koje ja u ovom trenutku računam. To su igrači koji igraju standardno i koji su po meni najbolji", rekao je Prosinečki.

Što se samih utakmica tiče, selektor je kazao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Moramo dati sve od sebe i onda smo puno bolja reprezentacija. Armenci su pobijedili Grke. Ako budemo onakvi kakvi smo bili protiv Italije, ako budemo imali takav pristup, vjerujem da BiH može kroz ove dvije utakmice izaći kao uspješna".

Top Komentari

budala
jebo te svako ko te podrzava, Hajrovic igrao svaku tekmu u ls-a, Besic ne igra mjesecima, majmune zuti, neznalice jedna, bolji je Vrana od vecine veznjaka koje zoves
3 1
red devil mo
Ne igra ni Besic pa ga zoves. Ona dvojica ti u saudijskoj arabiji. Prvi golman u 2.turskoj ligi. Zuti pravi si supljak.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti