Hodžić se vraća na velika vrata: Zabio je šesti gol u isto toliko mečeva i prvi je strijelac lige

U odličnoj formi

Hodžić se vraća na velika vrata: Zabio je šesti gol u isto toliko mečeva i prvi je strijelac lige

A. Čaušević

Na čelu liste strijelaca mađarskog prvenstva nalazi se jedan bh. fudbaler. 

Armin Hodžić se ove sezone vraća u prepoznatljivu formu i čini se da ponovo počinje pokazivati da se radi o sjajnom golgeteru.

Bivši napadač Željezničara i Dinama trenutno nastupa za MOL Fehervar i nakon novog prvenstvenog gola osamio se na listi strijelaca mađarske OTP Bank lige.

Ovaj 24-godišnji Sarajlija je svojim pogotkom donio pobjedu pobjedu MOL-u. Hodžić je igrao od početka susreta, a za slavlje je pogodio u 81. minuti.

Bh. napadaču je to bio šesti ovosezonski gol u isto toliko mečeva i s njim je definitivno stavio u iskušenje Roberta Prosinečkog pred oktobarsko okupljanje Zmajeva.

Top Komentari

Prle
Jajalo (Udinese) svaku igra 90min, kao sto je i sinoc protiv Intera. Prcic presao opet u Strasbourg i igrat ce. Ne mogu se porediti igraci iz Madjarske i Saudijske Arabije sa takvim ekipama. I Milosevic je realno bezveze.
2 0
MirzaBarucic
Hodžić, Hajrović, Dilaver, Koljić (kad se oporavi), Ćatić ... MORAJU dobiti poziv.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi