Bh. reprezentativci ostali bez trenera tokom tv emisije
Zukanović nije dugo radio pod palicom Ivankovića

Bizaran način da se odbije otkaz

Bh. reprezentativci ostali bez trenera tokom tv emisije

A. Čaušević

Među bh. reprezentativcima koji su posljednjih mjeseci promijenili klubove nalaze se Ervin Zukanović i Elvis Sarić.


Zukanović i Sarić su ovog ljeta prošli u Al-Ahli gdje ih je na kratak period trenirao Branko Ivanković koji je smijenjen s pozicije šefa stručnog štaba.

Hrvatski trener je smijenjen na veoma bizaran način, odnosno prilikom davanja izjave u toku jedne televizijske emisije nakon poraza od Al-Wehde rezultatom 1:2.

"Nije mi još ništa saopšteno, sačekajmo da vidimo šta će se desiti u budućnosti", kazao je Ivanković nakon što je mu je novinar rekao da je dobio otkaz.

Nakon što je emisija završena Ivankoviću je zvanično saopšteno da je dobio otkaz.

Ivanković je insitirao na dovođenju Zukanovića i Sarića u tim, pa će biti zanimljivo ispratiti daljni razvoj situacije, tj. kakav status će bh. reprezentativci imati kod novog trenera.

Inače, u dosadašnjem dijelu arapskog prvenstva Zukanović je upisao tri, a Sarić dva nastupa.

Promo

Top Komentari

a1ska
Smijenio bi Zukanovic Guardiolu s klupe. Stojadin obicni kojem su spekle pakne.
2 1
Mikhee
Bizaran način da se odbije otkaz ili dobije.Ja mislio o5 počeli mijenjati jezik :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi