Do sada neviđeno: 14. kolo Premijer lige BiH ulazi u historiju!

Za svaku pohvalu

Do sada neviđeno: 14. kolo Premijer lige BiH ulazi u historiju!

E. Čaušević

Ovog vikenda igraju se utakmice 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na rasporedu je šest utakmica, a dva meča gledat ćemo već u petak, dok su ostale na rasporedu u subotu u nedjelju. U petak se sastaju Mladost - Zvijezda i Čelik -Velež, dok je su u subotu na programu mečevi Zrinjski - Željezničar i Radnik - Široki Brijeg.

Što se tiče nedjelje i tada ćemo gledati dvije utakmice, a sastaju se Sloboda - Sarajevo i Borac - Tuzla City. Nakon nekoliko promjena termina za ovo kolo došlo je i do malih izmjena u TV prenosima.

U prošlom kolu gledali smo pet mečeva u direktnim prenosima, a ovaj put će svih šest utakmica biti na TV ekranima što je po prvi put u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sigurno da je ovo za svaku pohvalu i to je najbolja promocija Premijer lige. U našem rasporedu uvijek možete pogledati koje utakmice su u direktnom prenosu, a to možete vidjeti OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

14. kolo:

Mladost - Zvijezda 09 (BHT1)
Čelik - Velež (Moja TV)
Zrinjski - Željezničar (Moja TV)
Radnik - Široki Brijeg (Arena Sport)
Sloboda - Sarajevo (Moja TV)
Borac - Tuzla City (Arena Sport)

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sikter2027
MojaTV je privatna mafijaska televizija koja kako nigdje na svijetu nema, drzi monopol tako sto moras biti njihov korisnik da bi gledao. A gledamo uzasne prahistorijske kamere koje kontrolisu uzasni kamermani sa katastrofalnim reziserom prenosa, uzasno latastrofalnim voditeljima na terenu koji svaki pit ispricaju sta je bilo na utakmici i daju svoje ograniceno misljenje i onda pitaju trenera za misljenje. Onaj baner na terenu jadovi jadni jel imate oci i vidite na sta lici to sve. Arena je jedini kanal koji iole uradi profesionalno sa svim ovim gore plus i kamera iza gola. MojaTv je lakrdija tako da bolje pisite o tome, o kvalitetu slike koju gledamo i kvaliteti programa utakmce svake a ne da du za pohvale jer su sve samo za to ne
12 6
BORDOfan
Nevalja nista Uvijek se derbi kola prenosila na BH a sada ko neima moja tv slusaj tadio na ovakav nacin se gube navijaci jer ako moj klub lgra vani ja nemogu gledati znam dosta navijaca koji vise ne idu na utakmice ja sam star 77 god i bolestan A NAVIJAC SAM SARAJEVA OD kADA ZNAM ZASE ZASARAJEVOM SAM ISAOPO CIJELOJ BIVSOJ JUGI POSLAO SAM I SLIKU SA RAHMETLI HASETOM NA FEJZBUK JA SAM ENVER BEGIC i JOS SAM UVIJEK CLAN FK SARAJEVA
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije