Sin legendarnog fudbalera želi Džekin dres!

I to u jednom slučaju

Sin legendarnog fudbalera želi Džekin dres!

A. Čaušević

Osim što je najbolji Edin Džeko je i najpoznatiji fudbaler Rome. 

Kapiten bh. reprezentacije će večeras sa Vučicom na Olimpicu dočekati Borussiju Moenchengladbach.

Džeko će od prve minute predvoditi napad Rome, dok će na drugoj strani u startnoj postavi biti i Marcus Thuram.

Marcus je sin legendarnog Lilliana Thurama koji je godinama bio među najboljim defanzivcima svijeta kako u dresu reprezentacije Francuske tako i dok je nastupao za Parmu, Juventus i Barcelonu.

Thuram junior će večeras poslije utakmice od Džeke tražiti dres i to u slučaju da Borussija pobijedi.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Roma je jaka, a Džeko mi se baš sviđa. Kad god pogledam rezultate Rome on je strijelac. Ako pobijedimo tražit ću mu dres, ako ne pobijedimo onda neću ni od koga, bit ću previše ljut", rekao je Thuram.

Ovaj 22-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone na 11 utakmica zabio četiri gola. U Borussiju je stigao ljetos iz Guingampa za 9 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
nit je najbolji nit najpoznatiji u romi, nije najbolji ni u repki, nije "bolji" kamol "naj"
0 17
Rajvosa2019
Za Edina moze pisati ko sta hoce , meni ja najbolji / nasa vizit- vec godinama / Romu nisam prije yebavao ni 3% dok Edin nije poceo igrati u Romi / uspjesan covjek samo sto je vecina nas ljubomorna nepodnosimo tudji uspjeh / da je vise bosanaca kao sto je Edin bilo bi nam svima bolje
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi